לןגן

עוגת דובדבנים

מאת: אסתר פישמן, פורסם: 26/01/2021 | 19:06

תקציר המתכון: עוגה בחושה קלה להכנה ומרשימנ

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את החלמונים עם כוס סןכר קמח וקצפת צמחית לשטח בתבנית בינונית. לסנן את הדבדבנים ולפזר מעל לבצק. לאפות כ 25-30דקות בחום בינוני

  2. להקציף את החלבונים עם כוס סוכר. כאשר אפוי למחצה למרוח את הקצף יל העוגה ולהמשיך כ 15-20 דקות בחום נמוך יותר.