לןגן

בצק רבוך לפחזניות אקלרים ועוד..

מאת: בלושש :), פורסם: 26/01/2021 | 18:10
בצק רבוך לפחזניות אקלרים ועוד..

תקציר המתכון: פריך וטעים ביותתרר

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר על הגז את המים את השמן והמלח

  2. לאחר שמבעבע להוסיף את הקמח ולכבות את הגז לערבב היטב עד שמתקבל בצק אחיד

  3. להעביר למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים כמה דק עד שיוצא האדים..

  4. להוסיף את הביצים בהדרגה עד לקבלת בצק חלק ללא גושים ודביק..(אפשר לבדוק באמצעות היד לקחת קצת ב2 אצבעות ולמתוח שיהיה דביק ומשאיר שפיץ אך לא מימי)

  5. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר (כמה שיותר רחב יותר טוב)

  6. ומתחילים לזלף באיזה צורה שעולה על רוחכן..לתנור שחומם מראש180 מעלות טורבו 25 דק..