לןגן

קישואים רכים וטעימים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 26/01/2021 | 11:58
קישואים רכים וטעימים

תקציר המתכון: קישואים תבשיל שלמדתי לבשל כשהייתי בשירות הלאומי לפני שנים רבות .... מאימי היקרה.חברתי מהתיכון ובשירות אבישג היקרה , אהבה מאוד, היתה מבקשת ממני לבשל לה קישואים. מאז ועד היום ( יותר מ 35 שנים) בכל פעם שאני מבשלת קישואים אני נזכרת בה ושולחת לה הודעה 😂

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים לסירוגין את הקישואים פורסים אותם לפרוסות ממליחים מעט ומניחים במסננת כחצי שעה.

  2. בסיר סוטאז' מטגנים את הבצל עד לשקיפות. שוטפים את הקישואים מהמלח ומניחים בצד.

  3. מתבלים את הבצל בכל התבלינים ומוסיפים פנימה את הקישואים. מטגנים מעט ומוסיפים מעט מים רק עד לגובה הקישואים. ( הקישואים מפרידים נוזלים).

  4. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה עד לספיגת הנוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי