לןגן

מטבוחה

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 24/01/2021 | 18:23
מטבוחה

תקציר המתכון: מטבוחה מעגבניות טריות ופלפלים 🍅🍅🌶🌶

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את השום עד שהופך זהוב ומוסיפים את הפלפלים החריפים (לחתוך לטבעות) תוך כדי ערבוב מוסיפים את כל התבלינים.

  2. מוסיפים את העגבניות כאשר הן מקולפות וחתוכות לריבועים עד לרתיחה.

  3. מנמיחים את הלהבה ומבשלים עד להסמכה (בערך שעתיים) לערבב כל הזמן עד לצמצום הנוזלים.

  4. מצננים ומעבירים למקרר.

  5. בתיאבון 🙂