לןגן

קרפצ'יו סלק בתיבול אסייתי

מאת: טוהר דרעי, פורסם: 24/01/2021 | 17:12
קרפצ'יו סלק בתיבול אסייתי

תקציר המתכון: קרפצ'יו סלק בתיבול אסייתי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הסלק/או סלק מבושל בוואקום.

  2. פורסים לפרסות דקות דקות עם קולפן תפו"א, חותכים את הפלפל אדום לרצועות,מגרדים את הגזר.

  3. מסדרים בעיגול את הסלק,באמצע פלפל,מעל גזר מגורד, מפזרים שומשום, את הרטבים והלימון, ותהנו.

  4. אפשר להוסיף דג סלמון מעושן 👍