לןגן

דג סלומון מרוקאי חריף

מאת: טוהר דרעי, פורסם: 24/01/2021 | 13:50
דג סלומון מרוקאי חריף

תקציר המתכון: איך היה טעים 😁

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את הגמבות פרוסות לרצועות דקות,פלפל חריף טבעות,את השיני שום מקולפות שלמות, חצי צרור כוסברה קצוץ.

  2. בקערה- חצי כוס שמן, כף פפריקה, רבע כפית כמון,כפית מלח,כף לימון כבוש,כף שטוחה פלפל צ'ומה, לערבב טוב טוב טוב לשפוך על מה שיש בסיר וחהוסיף כוס חד פעמי מים, בלי הדגים.

  3. אחרי 20 דק של רתיחה טובה מוסיפים את הדגים מפזרים את החצי השני של הכוסברה על הדגים מבשלים 25 דק.

  4. אם הסיר שלכם ניתן לבישול בתנור תכניסו אותו בתום הבישול ל 20 דק לתנור על טורבו ייצא לכם מעדןןן...👌