לןגן

לאוהבי הקיגל.✔✔

מאת: זוהר .ק., פורסם: 23/01/2021 | 23:36
לאוהבי הקיגל.✔✔

תקציר המתכון: קיגל תפוחי אדמה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים בקערה

  2. להוסיף פלפל מלח

  3. לשמן תבנית בנונית או 2 אנגליש לשפוך את הבלילה לתבנית

  4. לאפות על 200 מעלות למשך שעה וחצי

  5. לא לכסות את התבנית הקיגל מוכן ברגע שהוא מזהיב ממש

  6. בהצלחה ובתאבון