לןגן

עראייס עם תרד וגבינות

מאת: לבשל מהמטבח של מומי, באהבה, פורסם: 23/01/2021 | 21:46
עראייס עם תרד וגבינות

תקציר המתכון: עראייס עם בשר, כבר טעמנו, אבל כמו העראייס הזה - זאת הפעם הראשונה. כל המכורים לעראייס - זו ההזדמנות שלכם להכיר משהו חדש ומלהיב. הפיתה הזו היא עראייס לכל דבר ועניין, רק שבתוכה, במקום בשר - תרד וגבינות. זהירות, התמכרות חדשה בדרך🔥

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: מחממים מחבת שטוחה על חום בינוני, מניחים את קוביות הבצל והשום ומוסיפים את התרד ואת התבלינים. מכסים ומבשלים 5 דקות. מעבירים את המלית למסננת ומקררים. מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינה, מפוררים אותה פנימה ומוסיפים את הזעתר. בקערה נוספת מכינים את המטבל. מוסיפים את היוגורט, קוביית שום, כף שמן זית וגרידת לימון ומערבבים היטב. חותכים את הפיתות לרבעים או חצאים, לפי בחירתכם וממלאים במילוי. מחממים את התנור במצב גריל עליון, מורחים את הפיתות בכף שמן זית ומכניסים לתנור, ל 5 דקות. הופכים לצד השני ולאחר 3-4 דקות, משגיחים כל אחד לפי התנור שלו, שלא יישרף, מוציאים ומגישים לצד מטבל היוגורט. בהצלחה ובתאבון 💖

  2. חפשו בפייסבוק קבוצה- לבשל מהמטבח של מומי, באהבה 💖