לןגן

עוגת תמרים ואגוזים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 23/01/2021 | 20:07
עוגת תמרים ואגוזים

תקציר המתכון: עוגת תמרים רכה ועסיסית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר

  2. לקצף יציב..

  3. את החלמונים לערבב עם הסוכר הנותר

  4. שמן ממרח תמרים סוכר וניל .

  5. להוסיף את הקמח אבקת אפיה קנמון והמיץ תפוזים .אפשרי להקציף במיקסר

  6. לקפל את הקצף.

  7. לפזר אגוזים מלמעלה.אפשרי לערבב את האגוזים בעיסה

  8. לאפות ב170 מעלות בערך שעה

  9. או עד שקיסם יוצא יבש..