לןגן

סלט כרובית וכולרבי

מאת: אורנה לביא, פורסם: 23/01/2021 | 13:31

תקציר המתכון: סלט חרוץ ממה שהיה, האורחת שלי שאלה למה אני לא חוזרת לעבודה השפית של פעם. אני מעדיפה הרפתקאות :) --- הערה: אם רוצים אפשר להוסיף יוגורט לרוטב אבל אז הוא נהייה חלבי. לתשומצ ליבם של שומרי הכשרות.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הסלט לחוד והרוטב לחוד, לשמור במקרר לפחות שעה אבל רצוי יותר זמן. אם שומרים יותר משעה, להוסיף קצת שמן זית כדי שהסלט לא יתייבש.

  2. להגיש את הסלט והרוטב אחד ליד השני (את הרוטב לערבב שוב), כל אחד מהסועדים מוזג לעצמו כמה רוטב שהוא רוצה

  3. טוב כמנת פתיחה לארוחה רצינית כלשהי. טוב גם כמנת ליווי לארוחה צמחונית או טבעונית.

  4. אצלי זה הולך עם יין אדום יבש ובסוף הארוחה אני שותה קפה שחור חזק עם חוויאג' או קפה לבן עם קינמון.

  5. כמובן ששאר הארוחה... נו, התגריתם?