תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
יוצרים כדורים(8)
מכסים בנילון ונותנים שוב
מנוחה כ15/20 דקות
מחממים מחבת
מרדדים כדור
לפיתה בעובי כ1/2 סמ'
שמים במחבת
ל1-1.5 דקות
להפוך לצד שני
ל1-1.5 דקות
עם הקצה של המרית
לוחצים קלות בקצוות
של הפיתה מכל הצדדים
עוזר להתנפחות
של הפיתה
כשהיא מוכנה
מוציאים למגבת
שעליה יש ניילון
(לשמירת הלחות)ומכסים
מכינים באותה דרך
את כל הפיתות