לןגן

קינוח פרווה שוקולד מריר וטחינה אתיופית עם 3 מרכיבים בלבד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/01/2021 | 08:56
קינוח פרווה שוקולד מריר וטחינה אתיופית עם 3 מרכיבים בלבד

תקציר המתכון: נמס בפה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי, מוסיפים את הטחינה גולמית וסילאן מערבבים ושופכים לתבנית

  2. 35 ס"מ על 12ס"מ מרופדת בנייר אפייה מזלפים קצת טחינה מעל

  3. מכניסים למקפיא לשעתיים מחלצים פורסים ושומרים במקרר או במקפיא בתיאבון