לןגן

עוגת פריך שוקולד פירורים

מאת: איילת שלמה, פורסם: 21/01/2021 | 22:09
עוגת פריך שוקולד פירורים

תקציר המתכון: המתכון הכי טוב שתכינו...

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את חומרי הבצק יחד לבצק פירורי. לחלק את הבצק ל3 חלקים. 2 חלקים מרפדים תבנית חד פעמית בינונית ואת ה1/3 הנותר מקפיאים.

  2. על הגז מבשלים את חומרי המילוי עד המסה ללא הביצים. מורידים מהאש ומוסיפים את הביצים, מערבבים היטב ושופכים על הבצק בתבנית.

  3. את החלק שבמקפיא מגרדים בפומפייה גסה מעל ואופים בחום 180 מעלות כ 25 דקות.

  4. כשמתקרר אפשר לפזר אבקת סוכר

  5. בהצלחה איילת❤