לןגן

עוגת תפוזים עם שוקולד מריר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/01/2021 | 21:35
עוגת תפוזים עם שוקולד מריר

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם קורט מלח ולהוסיף סוכר ולהמשיך להקציף כמה דקות להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף עוד קצת להוסיף שמן ולהמשיך להקציף

  2. לערבב את הקמח עם אבקת אפיה ולערבב להוסיף למיקסר לסירוגין מעט קמח מעט מיץ בסוף להמשיך לערבב עם מרית

  3. לשפוך לתבנית שלושת רבע מהבלילה

  4. את השוקולד להמיס עם כף שמן להוסיף כף נס לערבב היטב ולהוסיף לרבע מכמות הבלילה ולהוביף לתבנית ,לקחת מזלג ולקשקש

  5. לחמם תנור 150 מעלות ולאפות 45 דקות

  6. השתמשתי בכוס מדידה אוניברסלי או חד פעמי שתיה חמה

  7. בהצלחה