לןגן

גוז'גיז'ה בטעם של עוד...

מאת: שולמית טוויג, פורסם: 21/01/2021 | 19:38
גוז'גיז'ה בטעם של עוד...

תקציר המתכון: גוז'גיז'ה- מאפה בוכרי ממולא בבשר וכמובן שומן כבש שמקפיץ את כל הטעם (למי שאוהב)

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ונותנים לו לנוח למשך 20 דקות

  2. בנתיים מכינים את הבשר שמים הכל בקערה ומערבבים

  3. ניגשים לבצק חותכים עיגולים בגודל כדור פינג פון ככה את כל הבצק...

  4. כל עיגול פותחים עם מערוך בעובי חצי ס"מ

  5. ממלאים ועושים צורת משולש

  6. מורחים ביצה, שמים קצח, שומשום

  7. שמים בתנור על 180 מעלות למשך 20 דקות (כמובן לשים עין כל תנור משהו אחר)

  8. מכינים סלסה ומגישים יחד

  9. בתאבון 😋