לןגן

סלט חצילים

מאת: איילת שלמה, פורסם: 21/01/2021 | 15:20
סלט חצילים

תקציר המתכון: סלט טעים ממש, קליל וכיף להכין

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החצילים פורסים בעובי אצבע וחותכים כל פרוסה ל4 או 6 קוביות תלוי בקוטר הפריסה. מניחים במסננת ומפזרים מעל מלח. ממליחים כשעה אפשר יותר.( אני אפילו חותכת בלילה ובבוקר מכינה)

  2. סופגים את הלחות מהחצילים בעזרת נייר סופג ומטגנים בשמן עמוק עד שמשחים, זהירות לא לשרוף. מניחים בקערה על נייר סופג לספיגת השמן.

  3. מניחים את החצילים בקערה מוסיפים תבלינים טועמים ומתקנים טיבול. מערבבים היטב ומניחים במקרר.

  4. בהצלחה איילת❤