לןגן

עוף בבצל ורכז רימונים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 20/01/2021 | 19:18
עוף בבצל ורכז רימונים

תקציר המתכון: העוף שיגרום לאורחים שלם לעוף באויר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף בבצל ורכז רימונים מתכון באהבה חופית אלמקייס❤ אופן ההכנה: תחילה אני סוגרת את חלקי העוף בסיר שמתאים לתנור עם מעט שמן כשהוא חם אני צורבת אותם משני הצדדים עד שהם מקבלים גוון זהוב. אני מוציאה מהסיר מניחה בצד בנתיים. מטגנת את הבצל עד להשחמה מוסיפה את הסילאן ונותת לו להתקרמל. לאחר מכן מוסיפה מלח פלפל שחור גרוס את הפלפל גרוס אני אוהבת בכמות נדיבה אבל כל אחת והטעם שלה.מסדרת את העוף בחזרה בסיר ומוסיפה רכז רימונים לא מוסיפה מים. טועמת,מתקנת טעמים אם צריך להבה נמוכה ונותת לו להתבשל בערך שעה אפילו קצת יותר ואז אני מכניסה לתנור בחום 190 עטוף בנייר כסף בערך חצי שעה עטוף בנייר כסף ועוד 10 דקות ללא כיסוי לפני ההגשה מפזרת גרגירי רימון זהו...בהצלחה ובתאבון מחכה לתמונות שלכן😍