מאפינס קפה ושוקולד/ בציפוי אגוזי פקאן טחונים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 19/01/2021 | 18:29
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה
-
מקציפים
-
3 ביצים
-
חצי כוס סוכר
-
+סוכר וניל
-
מוסיפים
-
2 כוסות קמח
-
1 אפיה
-
חצי כוס שמן
-
חצי כוס מים חמימים מעורבב עם
-
2 כפיות אבקת קפה
-
מערבבים הכל היטב
-
יוצקים לתבניות מאפינס
אופן הכנה
-
בתבנית 1
-
הוספתי שוקולדים(היו לי)
-
בתבנית 2
-
פיזרתי אגוזי פקאן טחון
-
180 מעלות
-
25/30 דקות
-
כשמצטננים המאפינס
-
בוזקים אבקת סוכר