לןגן

מאפינס קפה ושוקולד/ בציפוי אגוזי פקאן טחונים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 19/01/2021 | 18:29
מאפינס קפה ושוקולד/ בציפוי אגוזי פקאן טחונים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית 1

  2. הוספתי שוקולדים(היו לי)

  3. בתבנית 2

  4. פיזרתי אגוזי פקאן טחון

  5. 180 מעלות

  6. 25/30 דקות

  7. כשמצטננים המאפינס

  8. בוזקים אבקת סוכר