לןגן

תפו"א בטטה ושעועית ירוקה עם בצל

מאת: סמדר לוזון, פורסם: 19/01/2021 | 15:30
תפו"א בטטה ושעועית ירוקה עם בצל

תקציר המתכון: ערבוב של כמה ירקות ביחד בתוספת חזה עוף מנה קחה וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קודם משרהים את החזה עוף עם כפית פידלפיה ותבלין לשוארמה ותבלין לפרגיות מכסים ושמים במקרר למשך שעה שעה וחצי

  2. לאחר מכן מטגנים בצל שמים תפו"א בסיר ובטטה וכוס שעועית ירוקה מתבלנים

  3. שופכים כוס וחצי מים סוגרים את הסיר על אש נמוכה 30 דקות

  4. לאחר מכן מטגנים את החזה עוף בסיר נפרד שהחזה עוף מוכן שופכים לסיר של הירקות ומבשלים עוד 20 דקות על אש נמוכה

  5. בתאבון💗