לןגן

מרק אפונה יבשה

מאת: דליה חכימיאן לוי, פורסם: 19/01/2021 | 13:04
מרק אפונה יבשה

תקציר המתכון: מרק קל וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות , מוסיפים את האפונה המסוננת ,פלפל שחור, כורכום והמים,

  2. מביאים לרתיחה, מוסיפים את א. המרק ומנמיכים את הלהבה.

  3. מידי פעם בוחשים ומועכים עם המועך את האפונה -לבדוק שיש מספיק מים ובמידת הצורך יש להוסיף מים חמים

  4. לקראת הסוף -יש להוסיף את המלח , הכמון ואת הכוסברה הקצוצה-ולבדוק טעמים.

  5. אפשר לטחון בבלנדר לקבלת מרק עדין יותר