לןגן

כדורי לבנה ביתיים

מאת: מרים יחיא, פורסם: 19/01/2021 | 11:58
כדורי לבנה ביתיים

תקציר המתכון: ביתי וטעים

קטגוריה: ארוחות בוקר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את היוגורט, המלח והלימון.

  2. פורשים את החיתול בד בקערה שהקצוות בחוץ, שופכים פנימה את התערובת, קושרים את הקצוות של החיתול עם הגומייה

  3. תולים את החיתול על איזשהו מתלה שמתחת קערה לניקוז כל הנוזלים שיטפטפו למשך 24 שעות בערך(יתכן שתצטרכו לרוקן את הקערה מנוזלים)

  4. כעבור 24 שעות להוציא את הלבנה מתוך החיתול להעביר לצלחת. עם ידיים משומנות ליצור כדורים. לסדר יפה בצלחת עמוקה או צנצנת בין השכבות שמן זית, מעל הכל לשפוך עוד שמן זית וזעתר

  5. לכסות היטב ולמקרר