לןגן

רוטב שום

מאת: אורנה לביא, פורסם: 18/01/2021 | 19:59

תקציר המתכון: אין קטגוריה למתכונים. אז שמתי את זה בתבשילים. הרוטב הזה הולך עם כל מאכל לא מתוק. יותר או פחות נוזלי ו-או שומני, זה לפי הטעם. ולפעמים לפי ההתאמה למאכל שבשבילו זה נועד.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפי הסדר שרשום למעלה.

  2. שומר על הטריות שלו בערך 10 ימים אבל אחרי 5 ימים הוא כבר מתחיל לאבד את הטעם.

  3. לשמור בכוס מכוסה או בקבוק סגור, כדי שלא יפיץ ניחוחות בכל רחבי המקרר.