לןגן

חזה עוף עם ירקות מוקפצים ונודלס

מאת: דורית אלישע, פורסם: 18/01/2021 | 15:19
חזה עוף עם ירקות מוקפצים ונודלס

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את החזה בכף צילה

  2. וכף סילאן כשעה

  3. בווק עם שמן חם להתחיל להקפיץ

  4. את הגזר 2 דקות להוסיף את הפלפל האדום להקפיץ דקה ולהוסיף את הבצל לשקיפות האפונה לעוד הקפצה קלה ולהוסיף את התירס והפטריות לתבל מלח פלפל כורכום

  5. להזיז את הירקות לצד הווק ולהוסיף את החזה עוף לערבב כד לשינוי הצבע שלו לערבב את כל המרכיבים יחד להוסיף רוטב צ'ילי וסילאן

  6. לבשל א הנודלס עם חצי כפית מלח

  7. לפי ההוראות שעל גבי האריזה

  8. לסנן ולהוסיף לווק לשפר טעמים אם יש צורך בהגשה להוסיף בצל ירוק חתוך