תקציר המתכון: מתכון שנתקלנו בו תוך כדי זיפזופ בערוצי הטלויזיה. ממולאים מפוצצי טעמים. מתכון מוצלח ומיוחד מאוד של נוף ממאסטר שף.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מבשלים את הפריקי- חצי כוס חיטה חצי כוס מים רותחים עד לספיגת הנוזלים.
מניחים להתקרר.
מרתיחים מים יוצרים חתך אורכי עד לחצי בכל הכרשות ומכניסים למים הרותחים כ10 דקות עד לריכוך קל.
מוציאים את הכרישות מהמים הרותחים היישר לקערת מים קרים לעצור את הבישול.
יוצרים את תערובת המילוי עם הבשר והתבלינים : בצל,פטרוזיליה, בהרט,פלפל שחור, סילאן, רכז רימונים,שמן זית, מלח,דובדבנים ומוסיפים את הפריקי.
מסננים את הכרישות מהמים ומתחילים להפריד בין העלים בעדינות.
משטחים כל עלה של כרישה מניחים עליו כדור קטן של מלית בקצה העלה ומקפלים למשולש כמו בתמונות הנלוות למתכון.(קיפול של משולשי פסטל מרוקאי).
מניחים את כל שאריות הכרישה והחלקים הפנימיים שלא ניתן למלא על תחתית תבנית ומעליהן מסדרים את משולשי הכרישה.
מניחים מעל את השזיפים היבשים ואת חלקי התפוח. יוצקים מעל את הרוטב. מכסים היטב בנייר אפיה ומעליו נייר אלומניום ומשגרים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כשעה . בודקים אם הנוזלים נספגו לאחר שעה ובמידת הצורך ממשיכים לאפות עוד כרבע שעה עד חצי שעה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.