לןגן

טירמיסו בטעם קפה

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 18/01/2021 | 10:07
טירמיסו בטעם קפה

תקציר המתכון: עוגת טירמיסו - עוגה איטלקית בטעם משגע מומלץ!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להכנת הקפה (לטבילת הבישקוטים)

להכנת הקרם

לקישוט

אופן הכנה

  1. הכנת הקרם - מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, חלב, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינות ו-2 כפות נס קפה ומערבבים עד שהגבינות מתמזגות בקצפת.

  2. הכנת הקפה - מערבבים בכוס את כל חומרי הקפה ושופכים לקערה.

  3. הכנת הטירמיסו - טובלים בקפה חצי מכמות הבישקוטים משני הצדדים ומסדרים בתבנית. מעל יוצקים חצי מכמות הקרם ואז שוב בישקוטים ושוב קרם.

  4. בעזרת מסננת נשים קקאו מעל הקרם.

  5. נעטוף את התבנית ונכניס למקרר (רצוי לילה של).

  6. בתיאבון 💚