לןגן

בלונז

מאת: איילה מלכה, פורסם: 17/01/2021 | 22:06
בלונז

תקציר המתכון: הכי קל הכי טעים😋

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממת שמן , שמה את הבשר טכון עד למצב מבושל ומניחה בצד, באותו זמן שמה סיר עם הפסטה.

  2. בסיר/מחבת גדול מתגנת את השום והבצל (לקצוץ טוב וקטן את הבצל ולקטוש את השום)

  3. מוסיפה את הרוטב העגבניות/ עגבניות טריות, כוס מים רותחים ומערבבת.

  4. ברגע שמבעבע מוסיפה את הפסטה (מערבבת) מיד אחרי מוסיפה את הבשר טכון.

  5. מורידה את האש למצב נמוך , סוגרת עם מכסה ל 5 דק ומוכן! בתאבון!!