תקציר המתכון: עוף ותפוח אדמה מתוק בתנור מעולה לצהריים לצד אורז או כול תוספת אחרת👨🍳
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל180 מעלות מראש
חותכים את תפוחי האדמה והבטטה סלייסים ומניחים אותם בתבנית אפיה עם נייר אפייה במסודר.
מכינים את תערובת התבלינים בקערה פפריקה מתוקה בשמן,כפית שטוחה כורכום,כף אבקת עוף, מעט פלפל שחור,מלח וכוס שמן אחת מערבבים. מוסיפים לקערה עם התבלינים את העופות ככה שכול התבלינים הגעו בכול חלקי העוף.עם מלקחים מעבירים את העופות בימסודר לתבנית שבה שמנו את תפוח האדמה והבטטה.
ואת כול הרוטב שנישאר מורחים על התפוח אדמה והבטטה ככה שהכול יהיה מצופה בתבלינים עם השמן.
מפזרים בצל חתוך רצועות מעל וסילן בנדיבות ולאחר מיכן נשפוף את הצ׳ילי בנדיבות על הכול. ומפזרים שומשום ולתנור ל40דק עד שתפוח האדמה רך אפשר להוציא בתאבון😍