לןגן

חריימה סלומון

מאת: יוסי כהן, פורסם: 17/01/2021 | 17:12

תקציר המתכון: חריימה סלומון

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בסיר שום, פלפל חריף ורצועות גמבה כ 10 דק'

  2. מוסיפים את העגבניות

  3. מוסיפים את רסק העבניות, פפריקה, פלפל שחור וגריל דג ומבשלים עוד כשתי דקות

  4. מוסיפים כצרור כוסברה קצוצה

  5. מכניסים לתבנית את פרוסות הדג ושופכים מעל כל הדג את התערובת ומכסים בניר כסף

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות ל 15 דק

  7. שמים על פלטה לא ישירות אלא מעל סיר ריק