לןגן

טורטיות קרספי

מאת: שלי אדרי, פורסם: 17/01/2021 | 15:38
טורטיות קרספי

תקציר המתכון: טורטיות ממולאות בשר/פרגית מטוגנות בפירורי לחם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם מחבת עם מעט שמן להוסיף בצל קצוץ 1 להזהיב אותו מעט.

  2. לאחר מכן להוסיף בשר טחון לפי כמות הסועדים חצי קילו מתאים ל4 טורטיות בערך, ולטגן אותו מעט.

  3. לתבל בפפריקה מתוקה בשמן פלפל שחור מעט מלח כורכום מעט וכפית כמון ולהוסיף 3 שיני שום קטוש.

  4. לקחת טורטיה ולמלא אותה בבשר ולגלגל.

  5. לצפות בביצה טרופה ואז בפירורי הלחם.

  6. ולבסוף לטגן עד הזהבה לא להשאיר לבד את הטורטייה כי היא מזהיבה מהר.

  7. לחתוך ולהגיש בתאבון😘