לןגן

מלבי חלבי

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 17/01/2021 | 12:02
מלבי חלבי

תקציר המתכון: קינוח מרענן וטעים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר לחמם 2 כוסות חלב וכוס מים, להגיע למצב רתיחה.

  2. בקערה לערבב כוס מים עם הקורנפלור ומי הורגים, לערבב היטב עד שהעיסה תהיה חלקה וללא גושים.

  3. כשהעיסה בסיר מתחילה לבעבע, יש לשפוך את העיסה השנייה ולערבב היטב כ-2 דקות עד להסמכה.

  4. לצקת לכלי הגשה, להמתין שיתקרר ולהכניס למקרר(עדיף לילה שלם).

  5. הכנת הסירופ-לחמם את כל מצרכי הסירופ בסיר על הגז עד לרתיחה, להוריד לא קטנה ולהסמיך תוך כדי ערבוב (בערך 10 דקות).

  6. לשמור במקרר ולהגיש על המלבי יחד עם הקוקוס והבוטנים.

  7. בתיאבון😘