לןגן

עראיס

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 16/01/2021 | 22:58
עראיס

תקציר המתכון: פיתה ממולאת בשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל והכוסברה.

  2. מוסיפים את הבשר

  3. מתבלים לפי הטעם

  4. נותנים לתערוכת לנוח כחצי שעה

  5. חוצים פיתות לשניים.

  6. מכניסים כמות נכבדת של הבשר לפיתה

  7. מניחים עם מחבת פסים עם מעט שמן, תחילה עם הצד הפתוח של הפיתה כדי שהבשר ייסגר ואז בעל צד.

  8. מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור טורבו שחומם מראש על 180 מעלות.

  9. מוציאים לאחר 10 דקות.

  10. בתיאבון