לןגן

גוז'גז'ה

מאת: רוזי סאסי, פורסם: 16/01/2021 | 22:34
גוז'גז'ה

תקציר המתכון: מאפה בשר ממכר!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד.

  2. לעטוף בניילון נצמד ולהניח למנוחה בערך שעה.

  3. בינתיים לקצוץ את הבצל ולהוסיף לבשר עם התבלינים.

  4. לפתוח את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים.

  5. למלא את הבצק.

  6. למרוח ביצה וסומסום.

  7. להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות.

  8. בערך 20 דקות או עד שהמאפה נראה שזוף.

  9. בתיאבון.