לןגן

ממולאים...עלי גפן וקישואים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/01/2021 | 18:36
ממולאים...עלי גפן וקישואים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקישואים

  2. ממלאים 3/4 כל קישוא(האורז

  3. מתבשל ומתנפח)

  4. ממלאים את כל הקישואים ומסדרים בסיר

  5. הכנת עלי הגפן

  6. פותחים עלה

  7. לוקחים מהבשר

  8. שמים בחלק הקרוב אלינו

  9. מקפלים מהצדדים

  10. ומגלגלים כרולדה

  11. (כמו בתמונות)

  12. באותה דרך ממלאים

  13. את כל העלים ומסדרים

  14. מעל הקישואים

  15. ממלאים מים בגובה

  16. הממולאים

  17. שמים קורט מלח

  18. קורט פלפל שחור

  19. שמים צלחת כדי

  20. שלא יצופו הממולאים

  21. מבשלים כשעה

  22. הסיר נכנס בהמשך

  23. לבישול איטי בתנור