תקציר המתכון: מוקפץ שלי.כל פעם אני מנסה משהו אחר.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לקצוץ את כל הירקות לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן זית את השום להוסיף אחרי דקה טיגון את הגינגר ולטגן הכל יחד. להוסיף את הירקות הקשים קודם. גזר לטגן גמבה קישוא חציל פטריות וברוקולי. להקפיץ כמה שאפשר .ולתבל סויה רבע כוס. טריאקי חצי כוס כף שמן שומשום. לערבב יחד. עכשיו יש המון נוזלים אז אני מסננת ומשאירה את הנוזלים בסיר. מוסיפה מים וכשרותח אני מוסיפה את הפסטה. היא יוצאת חומה וטעימה מכל התיבול והירקות. הפעם קישטתי עם שומשום.