לןגן

מטבוחה

מאת: אביבה שירין, פורסם: 14/01/2021 | 23:23
מטבוחה

תקציר המתכון: שנים הייתי מכינה מטבוחה מעגבניות טריות. הייתי יושבת וחותכת זמן רב ממלאה סיר גדול כי יש גם אחים וילדים שאוהבים. קיצור יום אחד אמרתי אני אעשה נסיון... קניתי קוביות עגבניות ברוטב כזה סוג טוב ולא פושט. שמתי שיני שום בסיר קטן פלפל חריף פלפל ירוק לא חריף טיגנתי עם שמן ויצא פצצה. אף אחד לא שם לב שזה משימורים. ומאז ועד היום רק כזאת אני מכינה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ובכן לקצוץ את השום והפלפלים לשים בסיר עם השמן והמלח לתת טיגון עד שתריחי את ריח השום מממ תנמיכי את האש ותבשלי 5 ד .אחכ הוסיפי את העגבניות מהקופסא ותני בישול עד שהופך לריבה.אם את רוצה את יכולה להוסיף בסוף כף פפריקה בשמן. זה נותן צבע יפה. בהצלחה ובתאבון