תקציר המתכון: לכבוד שבת קודש....
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית לפני הבישול נשרה את הדגים בקערה עם לימון ומלח
ואז לשים בסיר את כל המרכיבים בלי להפעיל עדיין את הגז.
לשים: שמן, גזר פרוס לעיגולים, פלפל חריף, חומוס גרגירים, עגבניה, גמבה, ראש שום, כף רסק עגבניות, כף וחצי פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף (לא גדושה בכלל) מרק עוף, מלח, פלפל
להפעיל את הגז ולתת לתבלינים להטגן מעט שיפתחו....
נוסיף מים בהדרגה כדי שיצא רוטב סמיך (נתחיל בכוס)
אחרי שכל הירקות התרככו נוסיף את הדגים ונשפוך מעל רוטב בעזרת כף(לעשות את זה על כמה דקות עד סיום הבישול)
נוסיף פטרוזיליה קצוצה דק דק וגם עליה תמיד נדאג שיהיה רוטב כדי שלא תתייבש
נוציא אחרי 30 דקות בערך שהדג מוכן.
בתאבון ושבת שלום💞