תקציר המתכון: מתכון מושלם לחטיפי שוקולד מבצק שמרים יוצא ממש טעים בהבטחה, ממליצה לנסות ולהכפיל כמויות!! לא תרצו להפסיק לאכול את זה💗
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1. לשים במיקסר את הקמח שמרים סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך, לשמן קערה להניח את הבצק ולכסות, להתפיח 30 דקות. 2. לחלק את הבצק ל 6 – 7 חתיכות, כל חתיכה לרדד למלבן קטן בגודל 13X20, בחלק העליון למרוח שוקולד ולקפל לשניים, להדק עם היד שהבצק יהיה דק, בסופו של דבר זה אמור להיות בגודל המחבת. 3. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן להניח את הבצק במחבת לטגן עד שמזהיב להפוך לצד השני ולטגן עד הזהבה. *4. לאכול כמו שזה או לחתוך למקלות זה פשוט נפלא. אפשר וגם רצוי לפזר אבקת סוכר מעל.. בהצלחה❤