לןגן

דג מושט אפוי בתנור

מאת: סמדר לוזון, פורסם: 14/01/2021 | 11:34
דג מושט אפוי בתנור

תקציר המתכון: דג אמנון מושט (סוכריה) לכבוד ראש חודש שבט

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הדגים במים עם לימון למשך חצי שעה

  2. לאחר מכן לוקחים נייר אפייה שמים עליו את הדג ושמים קורט מלח ת.לדג פ.מתוקה ופלפל שחור ומסדרים לימון עגבניה לימון ועליו חופן פטרויזלה

  3. ולוקחים את הקצוות של הנייר אפייה וסוגרים על הדג בצורת סוכריה וקושרים בצדדים

  4. שמים את הדגים בתוך תבנית

  5. מכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות

  6. בתאבון💗