לןגן

מרק קובה סלק

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 13/01/2021 | 19:45
מרק קובה סלק

תקציר המתכון: מרק קובה סלק בצבע אדום מהפנט

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב הבצל

  2. לחתוך הסלק לקוביות ולהכניס לטיגון ולערבב

  3. להוסיף כף סוכר וכפית אבקת מרק ולערבב שיסמיך

  4. להוסיף את הרסק ויתר התבלינים ולערבב שיפתחו הטעמים של התבלינים

  5. להוסיף מים לגובה ולהביא לרתיחה

  6. להוסיף מיץ לימון טרי וסלרי קצוץ ולערבב

  7. לטעום ולשפר טעמים

  8. לזרוק הקובה לסיר עד שיצופו

  9. בתיאבון