עיג'ה בשר טחון
מאת: דורית אלישע, פורסם: 13/01/2021 | 15:21
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
250 גר בשר טחון
-
4 ביצים
-
1 בצל גדול קצוץ גס
-
חצי צרור פטרוזיליה
-
2 ענפי סלרי קצוצים רק העלים
-
כפית מחוקה מלח
-
קורט פלפל שחור
-
כפית מחוקה תבלין תערובת לקציצות
-
שמן קנולה לטיגון
-
נייר סופג
אופן הכנה
-
לערב את כל המרכיבים מלבד השמן
-
לטגן בשמן עמוק
-
להניח על נייר סופג