לןגן

פילה עוף פטריות ואטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 13/01/2021 | 15:14
פילה עוף פטריות ואטריות

תקציר המתכון: ארוחה משגעת בסיר אחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נכניס את הפילה עוף לתוך קערה ..נתבל ברטבים ובפלדפיה נערבב היטב ונשהה במקרר לחצי שעה .

  2. בסיר שטוח נטגן ברבע כוס שמן את הבצל עד להזהבה...נוסיף את השום והכורכום ונערבב לפתיחת טעמים.

  3. נוסיף את הפטריות החתוכות נטגן אותם דקה כעת נוסיף את הפילה עוף המתובל ..אבקת מרק עוף..מלח..מים ופלפל שחור גרוס

  4. נכסה מכסה נבשל לרבע שעה

  5. בינתיים נרתיח מים עם מעט מלח

  6. נרתיח את האטריות 5 דקות נסנן ונעביר לסיר ..נערבב נטמיע אותם ברוטב ..נבשל לעוד דקה ונכבה .

  7. ארוחה טעימה מאוד מאת אילנית בניזרי ❤

  8. ניתן להוסיף 2 שקיות ערמונים בוואקום בשלב הכנסת הפטריות .