לןגן

כפתה קציצות טונסאיות + פיתות נפתחות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/01/2021 | 12:15
כפתה קציצות טונסאיות + פיתות נפתחות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. *כפתה- קציצה טוניסאית*

  2. 900 גרם חזה עוף חתוכים לקוביות קטנות.

  3. צרור פטרוזליה קצוצה

  4. צרור כוסברה קצוצה

  5. 5 פרוסות לחם רטובות וסחוטות

  6. 2 בצלים קצוצים דק

  7. 6 שיני שום כתוש

  8. 2 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים  

  9. מסוננים ומעוכים לפירה

  10. 1/2 כפית פלפל שחור

  11. 1 כפית כמון

  12. 1 כפית כורכום

  13. 1/2 כפית קינמון

  14. מעט מרק עוף

  15. 2 ביצים

  16. 3 כפות סולת

  17. מלח

  18. לציפוי:

  19. קמח

  20. ביצים+ פפריקה

  21. שמן לטיגון

  22. לערבב את כל המרכיבים לעיסה

  23. להניח לחצי שעה לספיגת נוזלים

  24. לקחת מעט מהעיסה לכדרר

  25. לטבול בקמח ואחר כך בביצה

  26. לטגן בשמן עמוק משני צדדים עד שמשחים

  27. בהצלחה נועם זיגדון 💞