תקציר המתכון: מי לא אוהבת פיצה אני חושבת שזה המאכל הכי טעים שיש אז בשביל שתוכלו להנות מפיצה גם בריאה טעימה ולא משמינה פיצה מבצק כוסמין שאגב,כוסמון זה קמח שהוא בריא
קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שופכת את החומרים היבשים ואז מוסיפה 3כפות שמן זית לאחר מכן שופכת חצי כוס עד3/4מים ומעבדת ולשה אותו טוב כמה דקות יש לשים לב לכמות המים אני שמתי חצי כוס ואז עוד רבע כוס מים והספיק לי
לאחר הלישה של הבצק יש למרוח קצת שמן זית בתחתית ולתת לבצק זמן מנוחה של 40 דקות
לאחר המנוחה לשה את הבצק דקה אחת ומתחילה לרדד אפשר לחלק את הבצק לפני לשני חתיכות או חתיכה אחת אני עשיתי חתיכה אחת מה שבא לכם
לאחר הרידוד יש לשים את הבצק עם נייר אפייה משומן מעט ולכניס לתנור לחום של220 מעלות לחמש דקות
להכנת הרוטב במערבל ידני או מזון מרסקת את העגבניות ביחד עם התבלינים ועלי הבזיליקום
לאחר חמש דקות של אפייה מוציאה את הבצק הכמעט מוכן שופכת עליו את הרוטב ביד עם התוספות (איזה שבא לכם)ולבסוף מפזרת מעל את הגבינה צהובה /המוצרלה ומכניסה לעוד10 דקות אפייה נוספות
מוציאה ובתאבוןןוו🍕🍕🍕