לןגן

לביבות תפו"א מדהימות וטעימות של ז'קלין

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/01/2021 | 19:17
לביבות תפו"א מדהימות וטעימות של ז'קלין

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר או ערב

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מבשלים את התפו"א עם הקליפה עד התרככות מקלפים

  2. ומועכים לפירה ושמים בצד ל10 דקות

  3. 2) מוסיפים ביצים ואת כל השאר המרכיבים ולשים את כל התערובת עד לקבלת עיסה אחידה

  4. יוצרים כדורים במשקל של 40 גרם כל אחד ומפסלים לסוג של גלגל ככה עם כולם מכסים ומכניסים למקרר לשעה עד שעתיים ומטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה