לןגן

קינואה עם עדשים כתומים וירקות

מאת: סמדר לוזון, פורסם: 12/01/2021 | 17:31
קינואה עם עדשים כתומים וירקות

תקציר המתכון: קינואה עם עדשים כתומים ממש מעדן ומשביע והכח כיף פרווה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר קינואה ועדשים ומוסיפים 4 כוסות מים חמים ומבשלים על אש קטנה למדך 20 דקות

  2. בינתיים מטגנים במחבת שמן ובצל למשך 5 דקות ואח"כ מוסיפים את שאר הירקות ועם חסר נוזלים מוסיפים חצי כוס מים

  3. אחרי שקינואה התבשלה עם העדשים שופכים את התערובת של הירקות לתבשיל של הקינואה לבריאות💓