קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מבשלים את הברוקולי עד לריכוך קל ומפרידים את הפרחים ואת הגבעולים חותכים לריבועים.
בקערה נפרדת שמים ביצים מערבבים במזלג מוסיפים גבינת מוצרלה ומערבבים מוסיפים מלח, פלפל שחור מסננים את הברוקולי ומוסיפים לקערה עם הביצים והגבינה מערבבים קלות.
משמנים תבנית פאי בשמן זית שופכים את הבלילה מפזרים מעל גבינת מוצרלה אופים בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה או עד שהפשטידה מתייצבת ומוכנה.