לןגן

סברינה מושלמתתת שמתחסלת בשניותתת

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/01/2021 | 19:44
סברינה מושלמתתת שמתחסלת בשניותתת

תקציר המתכון: סברינה מושלמת ונחטפתתת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הסברינה רטובה ומתוקה 😘😘😘😘 כוס מדידה חד פעמי חם😘סיון מלול😘 להקציף 5 חלבונים L עם כוס סוכר לקצף חלק ויציב להוסיף בהדרגה רבע כוס שמן לאחר מכן להחליף את הוו של המיקסר לוו גיטרה ואז להוסיף בערבול איטי לאיחוד 5 חלמונים, 3/4 כוס קמח תופח, 3 כפות סולת, כף גרידת לימון ו-2 כפות אגוזי מלך קצוצים דק דק. להעביר לתבנית בינונית חד פעמית ולאפות על חום 160 מעלות עד שהעוגה יציבה והפירורים לחים בבדיקה עם קיסם להוציא את העוגה לחתוך לריבועים ולשפוך את הסירופ.😘סיון מלול😘 לסירופ: נכיון מבעוד מועד שיתקרר לפניי שנשפוך על העוגה: 3 כוסות מים וכוס וחצי סוכר לבשל עד שהסוכר נמס כרבע שעה...כשהסירופ קר נשפוך בקבוק שלם של רום.😘סיון מלול😘 לקרם: 500 מ"ל שמנת מתוקה 4 כפות אבקת סוכר 2 כפות אינסטנט פודינג וניל להקציף לקצפת יציבה.😘סיון מלול😘 שהעוגה מתקררת לחלוטין נקשט בקצפת ונפזר דובדבנים