לןגן

עוף בציפוי פרורי לחם וצ'ילי מתוק

מאת: חן אסרף, פורסם: 10/01/2021 | 18:28
עוף בציפוי פרורי לחם וצ'ילי מתוק

תקציר המתכון: פרגנו בלייק👍☺

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את העוף במים רותחים עד שמתרכך ומוכן לאכילה

  2. לקרר

  3. בצלחת לקשקש ביצה עם רוטב צילי ומלח

  4. להתביל את העוף

  5. ואז להתביל אותו בצלחת עם פרורי לחם ושומשום

  6. ככה לעשות פעמיים לכל חתיכת עוף

  7. להכניס לתנור שחומם מראש 200° עד שהפרורי לחם מזהיבים

  8. בתאבון!!