לןגן

מפרום תפוחי אדמה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 10/01/2021 | 14:44
מפרום תפוחי אדמה

תקציר המתכון: מפרום תפוחי אדמה ללקק את האצבעות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לסנן את תפוחי האדמה מהמים.

  2. להכין מהבשר קצוצות שטוחות.

  3. למלא את התפוחי אדמה.

  4. לטבול בקמח וביצה ולטגן בשמן חם.

  5. להוציא לניר סופג.

  6. בסיר רחב נזהיב בצל קצוץ נוסיף שיני שום ונערבב.

  7. נוסיף כורכום ופפריקה נערבב טוב.

  8. נוסיף פלפל אדום ונערבב..

  9. נוסיף עגבניות ורסק עגבניות.

  10. נכסה במים ונוסיף מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף נכסה במים נבשל רבע שעה.

  11. נוסיף את המפרום ונבשל 40 דקות או עד לריכוך תפוחי האדמה..