מפרום תפוחי אדמה
מאת: נאוה מלכה, פורסם: 10/01/2021 | 14:44
תקציר המתכון:
מפרום תפוחי אדמה ללקק את האצבעות
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לקציצות.
-
חצי קילו בשר טחון.
-
תפוח אדמה מגורד.
-
בצל מגורד.
-
עלי פטרוזיליה כוסברה קצוצים
-
מלח
-
פלפל שחור.
-
אבקת מרק עוף.
-
בהרט.
-
2 כפות שמן.
-
פירורי לחם.
-
לערבב לשים במקרר לחצי שעה..
-
לתבשיל.
-
תפוחי אדמה כמספר הסועדים
-
לקלף וחתוך כמו סנדויץ לא עד הסוף.
-
לשיםאת התפוחי אדמה בקערה עם מים ומלח..
-
להכין קערית עם קמח.
-
וקערית 2 ביצים וכף רסק..
-
שמן לטיגון.
-
לבישול.
-
בצל קצוץ.
-
3 שיני שום קצוצות.
-
פלפל אדום חתוך לרצועות.
-
פפריקה מתוקה.
-
כורכום.
-
4 עגבניות קצוצות.
-
רסק עגבניות קטן.
-
מלח
-
פלפל שחור
-
אבקת מרק עוף.
-
מים
אופן הכנה
-
לסנן את תפוחי האדמה מהמים.
-
להכין מהבשר קצוצות שטוחות.
-
למלא את התפוחי אדמה.
-
לטבול בקמח וביצה ולטגן בשמן חם.
-
להוציא לניר סופג.
-
בסיר רחב נזהיב בצל קצוץ נוסיף שיני שום ונערבב.
-
נוסיף כורכום ופפריקה נערבב טוב.
-
נוסיף פלפל אדום ונערבב..
-
נוסיף עגבניות ורסק עגבניות.
-
נכסה במים ונוסיף מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף נכסה במים נבשל רבע שעה.
-
נוסיף את המפרום ונבשל 40 דקות או עד לריכוך תפוחי האדמה..