לןגן

לחם בצל

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/01/2021 | 12:26
לחם בצל

תקציר המתכון: מושלם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר,שמרים וכוס מים ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. אפשר ללוש במיקסר או עם הידיים

  4. מים תמיד להוסיף לפי הצורך

  5. להתפיח פעמיים

  6. לחלק את הבצק לכדורים אם זה לחמניות אז אפשר 16 או לחם אפשר 3 לחמים

  7. לעשות צורה של לחמניה או לחם

  8. למי שיש תבנית קאסטן לשמן מעט את הלחם ולהניח בתבנית ולהתפיח בערך חצי שעה

  9. להבריש עם ביצה או שמן או מים לפזר מה שאוהבים מעל

  10. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה עד לקבלת צבע חום

  11. אם אופים לחם כשהלחם מוכן להוציא מהתבנית להניח על רשת התנור ולאפות עוד כמה דקות

  12. ממליצה יוצא לחם מושלם 💞

  13. לחמניה